Usluge 
RECEPCIJA

Recepcija marine smještena je u prijemnoj zgradi marine, te je na usluzi klijentima tijekom cijele godine. Za točno radno vrijeme nazovite +385 21 889 411. Osoblje recepcije prati VHF kanal 17, a možete ih kontaktirati i putem e-maila info@marina-agana.hr.

Na recepciji možete zatražiti neku od usluga marine ili dobiti svježe informacije o vremenu, stanju u prometu, ispisati ukrcajne karte za avion, naručiti taxi prijevoz, te dobiti pomoć i oko ostalih upita i zahtjeva.

Ljubazno i stručno osoblje recepcije stoji Vam na raspolaganju u svakom trenutku Vaše nautičke avanture. Naš cilj je Vaš boravak u marini učiniti što ugodnijim, te usluge koje Vam pružamo održati na visokoj razini uz konstantno poboljšanje.

↑ Nazad na vrh
 
UGOVORNI I TRANZITNI VEZOVI

Marina raspolaže sa 134 veza u moru, a svi vezovi opremljeni su priključcima na struju i vodu. Molimo da pri uplovljavanju obratite pažnju na dubinu mora koja se sa početnih 7 m na ulazu u marinu (zeleno lučko svjetlo) smanjuje na svega 1,5 m na posljednjem gatu.

Tranzitna plovila su uvijek dobrodošla, međutim zbog ograničenih kapaciteta tijekom vikenda, molimo da nas kontaktirate prije dolaska putem e-maila info@marina-agana.hr ili telefona +385 21 889 411 te prilikom priveza pratite upute našeg osoblja.

Potpuno opremljen za smještaj plovila težine do 40 tona, suhi vez je nautičarima na raspolaganju tijekom cijele godine. Smještaj plovila na kopno vrši osoblje marine te nije dozvoljeno samostalno premještanje plovila, ležaljki i podmetača.

↑ Nazad na vrh
 
DIZALICA

Travel lift nosivosti 40 tona na raspolaganju vam je od ponedjeljka do subote. Molimo kontaktirajte nas za rezervaciju termina. U hitnim slučajevima rad dizalice se može organizirati 24 sata dnevno tijekom cijele godine. Max širina plovila je 6 m, a gaz 2,7 m. Ležaljke i podmetače osigurava marina uz nadoplatu.

Plovila se mogu staviti na trajler ili drugo sredstvo cestovnog prometa.

Za detaljnije informacije provjerite karticu Suhi vez ili kontaktirajte recepciju.

↑ Nazad na vrh
 
PUNJENJE PLINA

Plinske boce gosti mogu ostaviti na punjenje u Mata Marine Servisu, za više informacija molimo kontaktirajte servis direktno. 

↑ Nazad na vrh
 
BANKOMAT

Euronet i Raiffeisenbank d.d. bankomat je smješten između recepcije i restorana.
Nekoliko drugih bankomata se nalazi u mjestu Marina.

↑ Nazad na vrh
 
IZVOĐAČI RADOVA

Svi izvođači su se dužni prijaviti u ured marine prije početka radova, te se odjaviti pri odlasku.

↑ Nazad na vrh
 
BESPLATAN INTERNET

Svi gosti i posjetitelji marine imaju besplatan pristup Internetu.

↑ Nazad na vrh
 
SUŠILO I PEGLA ZA KOSU

Sušilo i pegla za kosu dostupni su na zahtjev na recepciji Marine Agana.
Ova usluga se ne naplaćuje, ali su gosti dužni ostaviti osobni dokument kao polog.

↑ Nazad na vrh
 
PRAONICA RUBLJA

Praonica rublja se nalazi u istočnoj zgradi marine pored ulaza u ženski WC. Provjerite raspoloživost usluge i radno vrijeme praonice na recepciji marine. Molimo sortirati rublje po bojama i temperaturi pranja. Max. težina je 7 kg rublja po punjenju (pranje ili sušenje).

↑ Nazad na vrh
 
KNJIŽNICA

Zahvaljujući našim klijentima sada imamo više od 100 bestselera na nekoliko različitih jezika.

↑ Nazad na vrh
 
LOKALNE TRGOVINE I TRŽNICA

Postoji nekoliko trgovina u mjestu koje su otvorene 7 dana u tjednu. Lokalna tržnica i ribarnica nude svježe proizvode svako jutro.

↑ Nazad na vrh
 
MORNARSKO-ČUVARSKA SLUŽBA

Dežurna mornarska služba smještena je na zapadnom ulazu u marinu sa 24 satnim radnim vremenom. Ukoliko stignete u marinu van radnog vremena recepcije, osoblje će Vam nastojati izaći u susret za sva Vaša pitanja i poteškoće.

Marina je pod video-nadzorom i nadzorom čuvarske službe tijekom cijele godine.

↑ Nazad na vrh
 
TERETANA NA OTVORENOM

Marina Agana nudi teretanu na otvorenom za goste.

Pravila korištenja sprava:
    Sprave nisu pod nadzorom, vježbate na vlastitu odgovornost.
    Poštujte upute i upozorenja propisana na svaku spravu.
    Oprema je namijenjena korisnicima iznad 14 godina.
    Roditelji su odgovorni za sigurnost i postupke svoje djece.
    Sprave su slobodne za uporabu klijentima marine i svim rekreativcima.
    Pri vježbanju koristite prikladnu odjeću i obuću.
    Molimo da poštujete potrebe ostalih korisnika.

↑ Nazad na vrh
 
PARKIRALIŠTE

Posjetitelji imaju pristup otvorenom parkiralištu. Mjesta za parkiranje automobila su označena, dok za parkiranje kombija, kamiona i prikolica trebate kontaktirati osoblje marine. Parkiranje kamp kućica nije moguće. Prije napuštanja vozila molimo provjerite ometa li ono pristup vatrogasnim vozilima ili opremi. Stalni gosti marine mogu kupiti magnetsku karticu za samostalni ulaz/izlaz s parkinga, dok klijenti koji ostavljaju vozilo u marini na tjednoj osnovi na recepciji kupuju potvrdu o plaćenom parkingu koju su dužni izložiti u vozilu i pokazati na izlasku s parkinga. Vlasnici parkiraju svoja vozila na vlastitu odgovornost. 

↑ Nazad na vrh
 
KUĆNI LJUBIMCI

Molimo Vas da kućne ljubimce držite na uzici kada nisu na plovilima. Vaši kućni ljubimci ne smiju narušavati mir ostalih gostiju u marini. Kućnim ljubimcima ne bi trebalo biti dopušteno da remete prohodnost pontona, parkirališta i sl; molimo sve posjetitelje marine da počistite za svojim ljubimca.

↑ Nazad na vrh
 
IGRALIŠTE

Marina Agana nudi zabavu za najmlađe posjetitelje marine.

Sprave za igranje su dizajnirane prema važećim europskim standardima o sigurnosti igrališta EN1176-2008.

- Igranje je dozvoljeno uz obvezan nadzor i na odgovornost odrasle osobe
- Zabranjen je unos stakla, lomljivih i oštrih predmeta
- Namijenjeno djeci uzrasta od 3 – 12 godina
- Nositi prikladnu odjeću (izbjegavati široke odjevne predmete)
- Zabranjen pristup kućnim ljubimcima
- Roditelji su odgovorni za sigurnost i ponašanje svoje djece

↑ Nazad na vrh
 
PUMPA ZA FEKALIJE - ZA PLOVILA

Molimo Vas kontaktirajte recepciju za naručiti ovu uslugu. Pumpa je mobilna te se može postaviti direktno na Vaš vez. Molimo Vas da ne ispumpavate tankove za fekalije u more.

↑ Nazad na vrh
 
WC I TUŠEVI

WC i tuševi su smješteni u istočnoj zgradi marine između B i C pontona. Otvoreni su tijekom cijele godine, 24/7 osim WC / tuš za invalide, koji se otvara kada je to potrebno.

↑ Nazad na vrh
 
ZBRINJAVANJE OTPADA I RECIKLIRANJE

Molimo naše posjetitelje i goste da nam pomognu zadržati marinu urednom i čistom. Obavijestite osoblje marine ako uočite izlijevanje opasnih tvari u more.

Veliki kontejneri za zbrinjavanje kućnog otpada su dostupni na 4 točke duž sjevernog zida marine.

Za odlaganje otpadnih ulja, posuda od boja i ostalih materijala koji sadrže antivegetativne boje, zatim starih baterija ili filtera kontaktirajte recepciju.

Posude za recikliranje (metala, plastike i papira) dostupne su iza glavne zgrade marine.

↑ Nazad na vrh
 
VILJUŠKAR

Za premještanje gumenjaka te težih dijelova plovila, na raspolaganju Vam je viljuškar nosivosti 2 tone.

↑ Nazad na vrh
 
VODA I STRUJA

Gosti koji koriste vez u marini ne plaćaju naknadu za korištenje vode i struje. Molimo goste da svakako isključe sve priključke za vodu i struju kada napuštaju plovilo.

Priključci na struju: 220 V /380 V; 16 A / 32 A
Priključci na vodu: 1 1/2 ˝

↑ Nazad na vrh
 
VREMENSKA PROGNOZA

Lokalna vremenska prognoza objavljuje se na oglasnoj ploči marine svakodnevno. Besplatne kopije su dostupne na recepciji. Uživo informacije o vremenu iz Marine Agana su dostupne na našoj web stranici. Za više detalja posjetite nacionalne meteorološke usluge na web stranici: www.dhmz.hr
var timeOut; function scrollToTop() { if (document.body.scrollTop!=0 || document.documentElement.scrollTop!=0){ window.scrollBy(0,-50); timeOut=setTimeout('scrollToTop()',10); } else clearTimeout(timeOut); }

Kontaktirajte nas na:

Tel: +385 21 889 411
Fax: +385 21 889 010